ШАНОВНА КАТЕРИНО СТЕПАНІВНО!!!

10.04.2018 20:30

Ми Вас вітаємо зі святом

Із днем народження, із світлим, ясним днем

І побажань найкращих хочем надіслати

Не лише тет-а-тет, а навіть в Інтернет!

З нагоди свята до школи завітали начальник відділу освіти, молоді та спорту – Гавловський Михайло Степанович, завідувач районного комунального методичного кабінету – Чайківський Ігор Володимирович, методист з кадрових питань – Кафтан Микола Петрович, привітали Вербіцьку Катерину Степанівну та вручили грамоту «За вагомий внесок у реалізацію державної політики у галузі освіти, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління, сумлінну працю, високу професійну майстерність».

І всі разом ми бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, добра, миру, благополуччя, невтомності, нових здобутків у повсякденній відповідальній діяльності та успішного здійснення всіх професійних та особистих задумів.


Нехай Ваша творча енергія і життєлюбність, відданість справі та високий професіоналізм і надалі плідно слугують задля зміцнення та добробуту, а в усіх Ваших справах супутниками будуть визнання, успіх, глибоке задоволення від праці!

Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою Вашого процвітання. Хай минають негаразди та непорозуміння, підтримують рідні люди, розуміють та допомагають колеги.

—————

Назад


Контакт

medvedivci-zosh

с. Медведівці, вул. Центральна,15, Трибухівська ТГ Чортківський р-н, Тернопільська обл.

0354443135


Опитування

Чи потрібно спростити шкільну програму?